Living Food kurs – 9 dagar

Utrensning och Immunförsvarsstärkande kurs

Kursen innehåller en grundkurs i Living Food. Du får nya idéer om hur du kan tillaga mat för att bevara alla näringsämnen och vad du ska äta för att även känna dig mätt. Du kommer också att få lära dig att använda nya råvaror i matlagningen, och att ersätta vitt socker, salt, mjölkprodukter och fett med andra hälsosamma produkter. I slutet av kursen blir maten lite lyxigare där du även får tips på rätter som är perfekta som bjudmat.

Programmet

Programmet under kursen varvas med matlagningsdemonstrationer i samband med måltiderna, lektioner (både praktik och teori), avslappnings- och andningstekniker, bastu, motion, rörelse och yoga. Allt för att du ska få möjlighet att rensa ut både kroppsligt och mentalt! Vi utför vissa tester och mätningar i början och i slutet av kursen, för att du ska se vilket hälsoresultat kursen har gett dig. Redan efter dessa dagar visas tydliga positiva hälsoeffekter. 

Förberedelser

En utrensning/avgiftning sker automatiskt här med hjälp av maten och aktiviteterna och är nödvändig för att snabbt bygga upp ett starkt immunförsvar. Du uppnår samma effekt som vid fasta, skillnaden är att här äter vi optimalt näringsrik och lättmält mat hela tiden, vilket gör att vi även balanserar eventuella näringsbrister i kroppen. Här är det bra att du har förberett dig hemma under en veckas tid innan kursen genom att äta mer lättsmält mat. Det du behöver tänka på står med i bokningsbekräftelsen som vi skickar till dig i samband med bokningen.

Djupreningskur

Du kan även lägga till djupreningskur av galla, lever samt parasit- och candidarening till en kostnad av 590 kr. Dessa reningskurer informerar vi om i början av kursen och kan beställas i samband med genomgången.

För vem?

Kursen passar dig som vill må bättre, bli piggare och vitalare. Du kan bli av olika typer av kroppsliga besvär genom att stärka immunförsvaret.
Kosten passar även för gluten- och laktosintoleranta personer.

Kursdatum (9-dagarskurser)

År 2024
15 – 23 mars
19 – 27 apr
24 maj – 1 juni
28 juni – 6 juli
20 – 28 sep 
25 okt – 2 nov
29 nov– 7 dec

Kursen startar på en fredag med samling och välkomstfika kl.16.00, och avslutas på avslutningsdagen efter lunch kl.14.00.
K
ursen är förlagd så att endast en arbetsvecka tas till förfogande för vistelsen, samt de angränsande helgerna.

Priser

Helpension, kurs, kursmaterial och aktiviteter ingår.
Djupreningskur kan läggas till för en kostnad av 590:- 
Pris per person, inkl. moms:

År 2024
Enkelrum, med delat badrum: 16 400 kr
Enkelrum, med eget badrum: 17 600 kr
Tvåbäddsrum, med delat badrum: 16 400 kr
Tvåbäddsrum, med eget badrum: 17 600 kr

”Jag har lägre blodtryck nu efter 15 dagar, från 145/93 till 124/75, trots att jag har halverat blodtrycksmedicin under vistelsen. Min låga sköldkörtelproduktion kom också igång, vilket gjorde att jag har kunnat halvera den medicinen (levaxin) också.”

”Jag har minskat 10 cm i midjan och 7 cm om stussen efter en 15-dagarskurs.”

”Mitt kolesterolvärde har nu minskat från 8,5 till 6,2 på 1,5 månad med Living Food. Läkaren var mäkta imponerad över att det minskat så pass bara av ändrad kost.”

”När jag kom hit hade jag ont i kroppen, nacken och huvudet. Jag sov dåligt och var mycket trög i magen. Nu efter min 10-dagars vistelse sover jag mycket bättre, har ingen huvudvärk längre, inte ont i kroppen och inte alls så stel som innan. Mina besvärande svettningar p.g.a. klimakteriet är också totalförsvunna! Jag känner mig lugnare nu, från att ha varit totalt slut när jag kom hit.”