Living Food kurs – 3 dagar

Matlagning och livsstilsförändring kurs

Programmet

Programmet under kursen varvas med matdemonstrationer i samband med måltiderna där vi tillagar mat för både vardag och fest, lektioner (både praktik och teori), massage, bastu, motion, rörelse och yoga. Allt för att du ska få en kick till en långsiktig livsstilsförändring, för att du ska må ännu bättre!

Förberedelser

En utrensning/avgiftning sker automatiskt här med hjälp av maten och aktiviteterna och är nödvändig för att snabbt bygga upp ett starkt immunförsvar. Du uppnår samma effekt som vid fasta, skillnaden är att här äter vi optimalt näringsrik och lättmält mat hela tiden, vilket gör att vi även balanserar eventuella näringsbrister i kroppen. Här är det viktigt att du har förberett dig hemma under en veckas tid innan kursen genom att äta mer lättsmält mat. Det du behöver tänka på står med i bokningsbekräftelsen som vi skickar till dig i samband med bokningen.

För vem?

Kursen passar dig som är nyfiken på vad Living-Food är och vilka positiva effekter som maten har för kroppen. Du kanske redan är vegetarian eller vegan men vill få ut ännu mer av maten. Kosten passar även för gluten- och laktosintoleranta personer.

Kursdatum (3-dagarskurs) 

År 2024
21 – 23 mar
25 – 27 apr
30 maj – 1 juni
4 – 6 juli
26 – 28 sep
31 okt – 2 nov
5 – 7 dec

En 3-dagarskurs (2 övernattningar) erbjuds under våra pågående 9-dagarskurser i mån av plats. Slutligt besked om plats finns ges en vecka innan kursstart.

Kursen startar på en torsdag med ankomst mellan kl. 10.00 – 13.00 och avslutas på lördag ca. kl.14.00.

Priser

Helpension, kurs, kursmaterial och aktiviteter ingår.
Pris per person, inkl. moms.

År 2024
Enkelrum, med delat badrum: 5 500 kr
Enkelrum, med eget badrum: 5 900 kr
Tvåbäddsrum, med delat badrum: 5 500 kr
Tvåbäddsrum, med eget badrum: 5 900 kr

 

”Jag har lägre blodtryck nu efter 15 dagar, från 145/93 till 124/75, trots att jag har halverat blodtrycksmedicin under vistelsen. Min låga sköldkörtelproduktion kom också igång, vilket gjorde att jag har kunnat halvera den medicinen (levaxin) också.”

”Jag har minskat 10 cm i midjan och 7 cm om stussen efter en 15-dagarskurs.”

”Mitt kolesterolvärde har nu minskat från 8,5 till 6,2 på 1,5 månad med Living Food. Läkaren var mäkta imponerad över att det minskat så pass bara av ändrad kost.”

”När jag kom hit hade jag ont i kroppen, nacken och huvudet. Jag sov dåligt och var mycket trög i magen. Nu efter min 10-dagars vistelse sover jag mycket bättre, har ingen huvudvärk längre, inte ont i kroppen och inte alls så stel som innan. Mina besvärande svettningar p.g.a. klimakteriet är också totalförsvunna! Jag känner mig lugnare nu, från att ha varit totalt slut när jag kom hit.”