Referenser

Vad våra deltagare säger

Tack alla som har berättat om er upplevelse på Living Food. Vi är också väldigt glada för att ni återkommer flera gånger och rekommenderar kurserna till någon som behöver en nystart.
Vi önskar både nya och tidigare deltagare varmt välkomna!

”Bra med matlagnings-demonstrationerna varvat med teori. Pärmen med info och recept var suveränt, då man lätt glömmer när det är mycket nytt. Upplägget på dagarna var lagom av varje. Goda maträtter som man direkt tycker om. Vad vore kursen utan vår värld och kursledare Birgitta!!! Toppen!”

”Bra att få tillfälle till behandlingar och bra med yogan. Märkte att jag blev mjukare på så kort tid.”

”Hela upplägget var fantastiskt! Matlagnings-demonstrationerna var mycket proffsiga. Behandlingarna höll hög kvalitet. Utflykten var trevlig, sköna promenader, känna värmen från öppna spisen, bra värme på rummet.”

”Väldigt fin och god mat. Pedagogiska och intressanta lektioner, tydliga matdemonstrationer och rogivande yoga.”

”Super-duper jättenöjd! Allt var bra! Bra upplägg på dagliga pass. Bra blandning av teori, matlagningsdemonstrationer och egen tid. Lyx-allinclusive ⭐️. Allt serverat och jag behövde bara tänka på klockslag för nästa aktivitet. Du är en väldigt bra organisatör Birgitta. Pedagogisk, lättsam och humoristisk. Hela huset känns liksom lugnt och trivsamt.”
”Allt har varit superbra. Du är en fantastisk kvinna, entreprenör, förebild och folkbildare. Din positivitet smittar. Varmt tack!”
”Hela upplägget var bra med tider, schemat, och egen tid. Så proffsigt med matdemonstrationerna och maten var så god och landade så skönt i kroppen. Lätt att ta till mig teoripassen i och med att du Birgitta kan berätta med humor på ett lättsamt sätt. Fint rum och bra kvalitet rakt igenom på allt! Jag är helnöjd och ser inget som behöver förbättras! Du har verkligen skapat ett unikt helande och så inspirerande ställe och koncept. Jag beundrar din kunskap, tålamod och förfinande sätt att lyfta fram den rena maten i ett helhetsperspektiv som bara känns så rätt. Så inspirerande! Jag tackar från djupet av mitt hjärta!”
”All kunskap och nya idéer runt maten. Träffa nya människor. Bra med tid för reflektion mellan lektionerna.”
”Jag mår mycket bättre nu från min utmattningsdepression, än vad jag gjorde för ett halvår sen innan jag gick min kurs i Living Food hos er. Jag vill nu boka en ny kursvistelse hos er.  Ser fram emot kursen. Den är helt suverän!”

”Du och Värmskog har en plats i mitt hjärta, och där finns enbart några få utvalda ska du veta. Jag kommer tillbaks snart igen.”

”Tack för en enormt givande och skön helg! Jag har satt igång med Living Food för fullt och mår hur bra som helst, piggare än någonsin.”

”Tack för all kunskap du förmedlat Birgitta och för alla goa skratt! Det funkar med maten och jag mår så mycket bättre.”

”Tack för fantastiska dagar! Jag mådde jättebra under tiden och efteråt. Kosten, miljön och avkopplingen gjorde gott. Väldigt inspirerande. Jag kommer gärna tillbaka! Jag rekommenderar gärna dina kurser! ”

”Jag vill tacka för nio fantastiska dagar. Det var verkligen inspirerande dagar och jag fortsätter nu i dina spår. Redan andra dagen på kursen kände jag att det var det här som kommer att gälla för mig framöver. Pärmen vi fick och vägledningen under kursen har varit suveräna stöd vid hemkomsten. Jag har tidigare uppskattat Raw Food men inte lyckats hitta riktigt rätt där, men med din hjälp med living Food är balansen funnen. Tack så mycket! Jag är dig stort tacksam!”

”Tack för en härlig vistelse med Living Food. Min mage funkar alldeles utmärkt med denna kost, så jag fortsätter hemma.”

”Allt var bara toppen!”

”Upplägget var mycket bra! Jag har lärt mig mycket och känner mig väldigt motiverad. Mycket god mat som dessutom är mättande. Bra undervisning i köket och information om vad Living Food verkligen är. Därutöver så tycker jag att du Birgitta är en trevlig person som är öppen och tolerant och med mycket humor. Det är många stora plus!”

”Perfekt upplägg, bra boende, sköna sängar, fantastisk kursledare. Har blivit så bortskämd dessa dagar. Tack!”

”Jag älskade upplägget. Att kunskapsnivån var så hög. Att du Birgitta var så karismatisk, charmig och med tydlig energi mixade fram en fantastisk levande kost. Jättesköna sängar, viktigt :)”
”Birgittas lättsamma attityd. Den vackra omgivningen. Skönt med mycket utomhus tid och att du uppmuntrade till det. Upplägget i schemat där teori och praktik varvades gav utrymme att integrera kunskapen. Lika spännande varje gång att se matlagnings-demonstrationerna som kändes kryddade med god pedagogik och humor. Värdefullt och fint med de mentala övningarna, både personligen men också för hela gruppdynamiken. Jag tycker faktiskt allt var bra. Du var bra, tydlig rak och mjukt auktoritärisk. Särskilt tack att jag under hela vistelsen kunde känna mig så trygg som jag gjorde var det gällde min matallergi.”
”Mycket bra pedagogik! Väldigt god mat. Trivsamt. Allt fungerade väldigt väl. Positiv stämning.”
”Det jag tyckte var bra var helhetssynen. Mycket bra pedagogiska instruktioner. Många små praktiska tips. Bad i sjön på morgonen var härligt. Möjlighet till motion. Fin natur. Klockren ledare på denna Birgitta-kurs. Jag kan, ska och bör rekommendera detta till alla.”
”Underbar gemenskap i gruppen. Jättefint rum. God mat, vackert presenterad. Lärt mig massor. Mycket humor och lättsamt.”
”En helt ny värld öppnades för mig angående min mathållning. Mitt blodtryck har blivit bra, trots att jag slutat med blodtrycksmedicinen. Jag är medicinfri, hurra! Andningen förbättrades, magen mår bättre, värken i kroppen har blivit mindre. Svullnaden i min högra fotleds utsida har så gott som försvunnit och även smärtan. Tack för dessa dagar och för mitt nya liv!”
”Tack än en gång för nio suveräna dagar då jag lärde mig massor som jag kommer att använda i mitt fortsatta liv, och tack för att du Birgitta delar med dig av all din kunskap och klokskap, men framför allt tack för att du finns!”
”Jag vill passa på att tacka för den underbara kursvistelsen i höstas! Jag lärde mig så mycket!! Jag använder dagligen något av allt jag fick lära mig hos dig! Blev djupt imponerad av dig Birgitta som person, entusiastisk, smart, rolig, empatisk och strålande av hälsa!! Massor av tack!!!”
”Jag skriver till er för att tacka och visa min uppskattning. Jag är väldigt tacksam att jag hittade till er, för en helt ny värld har uppdagats!”

”Mitt PSA värde har nu sjunkit 35 % efter fyra veckor med Living Food. Det är ett mirakel om denna förbättring fortsätter. Jag är djupt tacksam. Tusen tack för en mycket trevlig vistelse i Värmskog!”