--------------------------------------------------------

Living Food Institute Sweden

Broviksvägen 8, 664 92 Värmskog

Tel: 0570-461022, E-mail: info@living-food.se

Kursbeskrivning


9-dagar / 15-dagar: Utrensning och Immunförsvarsstärkande kurs 

Kursen innehåller en grundkurs i Living Food. Du får nya idéer om hur du kan tillaga mat för att bevara alla näringsämnen och vad du ska äta för att även känna dig mätt. Du kommer också att få lära dig att använda nya råvaror i matlagningen, och att ersätta vitt socker, salt, mjölkprodukter och fett med andra hälsosamma produkter. I slutet av kursen blir maten lite lyxigare där du även får tips på rätter som är perfekta som bjudmat.


Programmet under kursen varvas med matlagningsdemonstrationer i samband med måltiderna, lektioner (både praktik och teori), avslappnings- och andningstekniker, bastu, motion, rörelse och yoga. Allt för att du ska få möjlighet att rensa ut både kroppsligt och mentalt! Vi utför vissa tester och mätningar i början och i slutet av kursen, för att du ska se vilket hälsoresultat kursen har gett dig. Redan efter dessa dagar visas tydliga positiva hälsoeffekter.


En utrensning/avgiftning sker automatiskt här med hjälp av maten och aktiviteterna och är nödvändig för att snabbt bygga upp ett starkt immunförsvar. Du uppnår samma effekt som vid fasta, skillnaden är att här äter vi optimalt näringsrik och lättmält mat hela tiden, vilket gör att vi även balanserar eventuella näringsbrister i kroppen. Här är det viktigt att du har förberett dig hemma under en veckas tid innan kursen genom att äta mer lättsmält mat. Det du behöver tänka på står med i bokningsbekräftelsen som vi skickar till dig i samband med bokningen.

Kosten passar även för gluten- och laktosintoleranta personer.


Djupreningskur av galla, lever, samt parasit- och candidarening kan läggas till för en kostnad av 590 kr.


Kursen startar på en fredag med välkomstfika kl.16.00, och avslutas på efter lunch ca. kl.14.30 på avslutningsdagen.  

Notera! 9-dagarskursen är förlagd så att endast en arbetsvecka tas till förfogande för vistelsen, samt de angränsande helgerna.
3 dagarskurs: Matlagning och Livsstilsförändring

Idag rekommenderas både av läkare och av Livsmedelsverket att vi ska äta mer grönsaker och frukter, och helst färskt. Syftet med denna kurs är att du ska få lära dig HUR. Du får nya idéer om hur du kan tillaga mat för att bevara alla näringsämnen och vad du ska äta för att även känna dig mätt. Du kommer också att få lära dig att använda nya råvaror i matlagningen, och att ersätta vitt socker, salt och fett med andra hälsosamma produkter. Kosten passar även gluten- och laktosintoleranta personer.


Programmet under kursen varvas med matlagningsdemonstrationer i samband med måltiderna där vi tillagar mat för både vardag och fest, lektioner (både praktik och teori), bastu, motion, rörelse och yoga. Allt för att du ska få en kick till en långsiktig livsstilsförändring, för att du ska må ännu bättre!


Kursen startar på en onsdag med välkomnstfika kl.16.00, och avslutas ca. kl.16.00 på avslutningsdagen.